Disclaimer

Wij van zonnebank-kopen.net geven informatie en advies over het kopen van zonnebanken, zonnehemels, gezichtsbruiners en andere apparaten/tools om bruin(er) te worden. Wij beloven dat we onze best doen om deze informatie zo zorgvuldig, compleet, eerlijk en onafhankelijk te laten weergeven. Wees er bewust van dat onze tips en adviezen omtrent de huid en andere aspecten niet kunnen worden beschouwd als medische diagnose. Voor een medische diagnose moet u altijd contact opnemen met uw dokter, arts, therapeut of dermatoloog.

Aansprakelijk

De auteurs van zonnebank-kopen.net kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die direct of indirect voortvloeit uit het oplopen van adviezen van deze website. Nogmaals, wij zijn geen medische specialisten en wensen ook niet die titel te krijgen. Wij doen ons best om de meest acurate informatie te plaatsen, het is echter altijd mogelijk dat onze informatie foutief en/of incompleet is.

Links naar derden

Op deze website (zonnebank-kopen.net) staan links/advertenties naar verschillende uiteenlopende websites. Om de kosten van deze website te bekostigen is het mogelijk om op zonnebank-kopen.net te adverteren. Ook zijn er op deze website advertenties te vinden van Google Adsense, lees hier daar meer over.  Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de content – in welke vorm dan ook – van die websites, om de simpele reden dat wij geen enkele invloed hebben op die websites.

Copyright

Het is niet toestaan om zonder toestemming elementen (teksten, afbeeldingen, video’s) te kopiëren of klakkeloos overnemen. Wij zijn niet de moeilijkste dus mocht je iets willen gebruiken, wees zo netjes om het ons te laten weten. Het kan ook zijn dat wij elementen van derden hebben overgenomen, die van u zijn. Als u niet wilt dat wij die gebruiken, laat het ons weten via het contactformulier.

De auteurs van zonnebank-kopen.net hebben het recht om de content van deze website te wijzigen en/of aan te passen zonder daar een melding van te maken.