Philips gezichtsbruiners

Gezichtsbruiners zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen en van verschillende fabrikanten. Voor verschillende modellen kunt u onder meer terecht bij de fabrikant en het merk Philips. In dit artikel zullen we enkele Philips modellen en hun specificaties voor u op een rijtje zetten.

Philips Gezichtsbruiner HB175

De Philips gezichtsbruiner HB 175

Enkele modellen van Philips

Op het gebied van de consumenten elektronica neemt Philips een prominente plaats in. Het is een degelijk en vertrouwd merk en levert tevens een goede service naar de consument toe.
Enkele populaire gezichtsbruiners van Philips zijn de volgende:

  • De Philips HB175/01. Deze zorgt door het reflectiesysteem voor een mooie gelijkmatige bruining van de huid. Hij bezit 4 Philips CLEO lampen van elk 15 Watt. Er zit een 60 minuten timer op en een veiligheidsuitschakeling van 1 uur. De gemiddelde levensduur van de lampen is 500 branduren en hij bezit een sessiegeheugen voor 2 personen. Hij wordt in de winkels verkocht voor een gemiddelde prijs van €90,-
  • De Philips HB 175. Deze bezit 4 UV-A lampen en heeft een bruiningsveld van 27×21 centimeter en een parabolische reflector voor een gelijkmatige bruining. De prijs die u hiervoor betaalt is ongeveer €50, –

De geïntegreerde gezichtsbruiners

Er bestaat ook de mogelijkheid om een zonnebank te kopen met een geïntegreerde gezichtsbruiner. Natuurlijk hangt hier een ander prijskaartje aan, maar dan heeft u wel de luxe van een mooie teint het hele jaar door!

Als het toch te duur ten opzichte van uw budget is, dan bestaat altijd nog de mogelijkheid om een strippenkaart bij een plaatselijke zonnebankstudio te kopen. Dit is zeker handig als u op een feestje of bruiloft moet verschijnen in de wintermaanden.

Een Philips model kopen

Kijk in de reclamefolders die elke week in uw brievenbus vallen voordat deze bij het oude papier verdwijnen en let op aanbiedingen. Via het internet vindt u de goedkoopste aanbieders en de verkoopadressen in uw buurt.

Er zijn zelfs speciale vergelijkingswebsites waar u diverse modellen met elkaar kunt vergelijken op specificaties en prijs, om zo de voor u meest geschikte keuze te kunnen maken. Als laatste mogelijkheid is het ook mogelijk om een Philips gezichtsbruiner tweedehands te kopen. Kijk maar eens op marktplaats.nl of speurders.nl, maar let er dan wel op dat de lampen niet al aan vervanging toe zijn, want dan kan de koop zelfs duur uitvallen!