Onder de zonnebank bij Sundays

Het bedrijf Sunday’s heeft op franchisebasis al meer dan 60 zonnestudio’s door heel Nederland, waarvan de meeste zich in het westen van ons land bevinden. Sunday’s is al 15 jaar marktleider in het verantwoord en veilig zonnen.

Haar zonnestudio’s staan bekend om de klantvriendelijkheid, een goede service, perfecte hygiëne en hebben een goed zonneadvies zeer hoog in het vaandel staan. Alle medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold om de kennis up-to-date te houden. Gevolg is dat u hierdoor verzekerd bent van een vertrouwde, maar vooral ook verantwoorde en hygiënische manier van zonnen.

Een bezoek aan Sunday’s

Overweegt u om gebruik te gaan maken van een zonnebank bij Sunday’s, dan kunt u altijd vrijblijvend bij één van de vestigingen binnenlopen. De aanwezige medewerkers zullen u graag te woord staan en uw vragen beantwoorden. Desgewenst kunt u meteen een goed en op maat gesneden zonneadvies krijgen.

Heeft u dus thuis geen plaats voor een zonnebank, of wilt u niet in de aanschaf ervan investeren, dan bent u bij zonnestudio Sunday’s aan het juiste adres: u kunt daar gebruik maken van een zonnebank, en zo toch in een ontspannen omgeving een lekker kleurtje opdoen. Sunday’s heeft verschillende zonnebanklijnen, zodat er ongetwijfeld een voor u geschikte is.

De diverse banken hebben gemeen dat ze allemaal van hoge kwaliteit zijn, en het verschil zit hem dan ook vooral in de kracht van de zonnebank. De beleving is dan ook per type bank anders, en welk type bank voor u geschikt is zal bepaald worden aan de hand van uw type huid, de periode waarin u niet heeft gezond en de eventuele kans op snelle verbranding. Ook hier geldt dat uw gezondheid en veiligheid voorop staat.

Prijzen van zonnen bij Sunday’s

De prijzen voor het gebruiken van een zonnebank bij Sunday’s liggen tussen de 9 en 21 euro. Eén en ander is afhankelijk van het type bank dat u gebruikt en de tijd die u per sessie voor het zonnen gebruikt.

Over het algemeen kan gesteld worden dat hoe krachtiger de zonnebank is of hoe langer de duur van het gebruik is, hoe hoger de prijs zal zijn. Wilt u een specifieke prijs weten, dan kunt u altijd even bellen naar of binnenlopen bij Sunday’s.

Vestigingsplaatsen Sunday’s

Zoals al ter sprake is gekomen bevinden de meeste zonnestudio’s van het bedrijf zich in het westen van het land, en zijn ze in de overige delen van Nederland nog relatief dun gezaaid. Wilt u exact weten waar de zonnestudio’s zich bevinden, dan kunt u ze via de website van Sunday’s lokaliseren.