Vrienden van het Internet

Vrienden heb je niet voor even, maar voor de rest van je leven.

Huh? Ja, in dit artikel vind je de vrienden van zonnebank-kopen.net. En onze vrienden zijn natuurlijk allemaal top websites in haar soort. Dat is inderdaad een behoorlijke uitspraak die ‘we’ maar even moeten waarmaken. Want ja, er zijn tegenwoordig zoveel websites. Tijd te kort om erachter te komen wel WEL en welke NIET de moeite waard zijn.

En daar proberen we je met deze pagina een handje te helpen. De websites waarmee jij je zo gaat verrijken behoren niet tot één specifieke categorie. Er is namelijk meer in het leven dan enkel onder de zonnebank liggen (Ook al is dat wel heel erg lekker).

Dit overzicht met toppers van het internet is een ‘work in progress’. En eigenlijk nooit écht af. Ook ik heb heb slechts 24 uur per dag en kan daarom onmogelijk alle ‘diamantjes’ van het internet ontdekken. Mocht je je geroepen voelen om me te wijzen op sites die hier zeker vermeld moeten worden, offer dan 30 seconden van je leven op door het even door te geven. Alvast bedankt!

Overzicht van onze vrienden

Aapnootmies-Kinderkleding.com verkoopt sinds 2004 tweedehands merkkleding voor kinderen. En nee, dat zijn geen kleding met gaten of andere gebreken, maar gewoon ‘zo goed als nieuw’ kwaliteit, alleen dan voor een mooie prijs. Als dat nog niet genoeg is, kan je tegenwoordig ook tweedehands dameskleding bestellen. En dit allemaal zodat je je thuis kunt voelen in mooie kleding.