Cyrano Zonnebank kopen?

Ben je van plan een zonnebank aan te schaffen, dan heb je de keuze uit verschillende soorten en merken. In dit artikel gaan we het hebben over het merk Cyrano.

Kenmerken van een Cyrano Zonnebank

De bruiningsapparatuur van Cyrano biedt de consument comfort, functionaliteit en design waarmee iedere keer het beste bruiningsresultaat behaald wordt. Iedere Cyrano heeft een solide metalen frame met een aluminium body, die samen een lange levensduur garanderen. Daarnaast heeft de bank diverse opties en mogelijkheden op het gebied van lampen.

  • De Cyrano modellen kunnen uitgevoerd worden met een speciale gezichtsbruiner die het gezicht een mooi bruin kleurtje geeft. De zonnebank kan voorzien zijn van 36W lage druklampen of 400W hoge druklampen. Kies je voor de hoge druklampen, dan kun je de bruining van het gezicht een stuk verhogen, zodat dit gedeelte sneller bruin wordt.
  • Een andere mogelijkheid betreffende dit soort zonnebank is bodycooling. De luchtstroom kun je verhogen, verlagen of gewoon afzetten dankzij een kleine of grote bodycooler. Met een bodycooler kun je tijdens het zonnen een lekkere koele wind op je lichaam voelen, zodat het niet te heet wordt.
  • De Cyrano banken zijn erg eenvoudig te gebruiken door hun gebruiksvriendelijk controlepaneel in de hemel. Dit geeft je de mogelijkheid om de lichaamskoeling tijdens het zonnen te regelen, het voorziet je van de nodige informatie over de bruiningstijd en de gelaatsbruiner is in te stellen.
  • De Cyrano zonnebanken bieden variëteit in airconditioning, luchtafvoer en het soort bodycooler met een hifi speakersysteem.

Een Cyrano van Sun & Beauty Centre Allwayssun

Wanneer je iemand op straat zou vragen naar een Cyrano zonnebank, dan zal deze je waarschijnlijk zeggen dit merk niet te kennen. Wanneer je een zonnestudio binnen loopt, dan zullen deze ongetwijfeld wel bekend zijn. Een Cyrano is bijvoorbeeld te krijgen bij een Sun Centre zoals Allwayssun.

Hier heeft men verschillende soorten Cyrano banken die allemaal uniek in hun soort zijn. Op de website van Sun & Beauty Centre Allwayssun kun je meer over Cyrano zonnebanken te weten komen. De verschillende typen staan overzichtelijk weergegeven met informatie over de lampen, de dimensies, het aantal Watt, voltage en natuurlijk de ventilatie.

Meer Cyrano verkooppunten

Naast het Sun & Beauty Centre Allwayssun zijn er nog andere centra en ondernemingen waar je terecht kunt voor het kopen van een Cyrano. Wanneer je op internet gaat kijken, kom je al verschillende mogelijkheden tegen. Zo heb je bijvoorbeeld ook nog de Fit- en Wellness shop waar een zonnebank van deze soort wordt aangeboden.