Ergoline zonnebank kopen

Ergoline is marktleider op het gebied van zonnebanken en staat absoluut niet stil voor wat betreft nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Er komen steeds weer nieuwe modellen die weer verder zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd, ten opzichte van de vorige generatie. Zonnestudio’s, maar ook de klanten ervan, zullen beamen dat Ergoline een sterk en volledig te vertrouwen merk is.

Ergoline gaat hand in hand met de techniek van UV-competentie. Deze technologie zorgt ervoor dat de filterschermen en de glasreflectoren optimaal op elkaar worden afgestemd. Dankzij de nieuwe richtinggevende Dynamic Power technologie is er 25% meer UV-vermogen mogelijk.

Het design van de producten van Ergoline is overigens iedere keer weer verrassend en vernieuwend. Ook heeft dit bedrijf een uitstekende service. Als een zonnebank van Ergoline wordt doorverkocht, zal deze een relatief hoge waarde behouden omdat het een kwaliteitsproduct is.

Kenmerken van de verschillende modellen Ergoline

Hier vindt u een beschrijving van de diverse modellen van Ergoline:

  • De Prestige is de nieuwste topper van het assortiment van Ergoline. De Dynamic Power en de Extreme Power-technologie zijn de nieuwste UV-concepten van het moment. Het design, de gebruiksvriendelijkheid, de ergonomie en natuurlijk zijn kwaliteit vallen echt op bij deze nieuwe serie.
  • De Esprit voorziet in een behoefte voor mensen die houden van de trend puncto design. De modellen zijn voorzien van mooie vormen en kleuren. Deze zonnebank heeft de beschikking over de vernieuwende Dynamic-Power technologie.
  • De Affinity is een innovatief product tegen een zeer scherpe prijs. De styling is zeer elegant en u hebt de keuze uit de Dynamic Power-technologie of de Ultra Power-technologie.
  • De Open Sun geeft u echt het gevoel alsof u buiten in de zon ligt. Dit is echt een bruiningsapparaat onder hoge druk en laat u versteld staan.
  • De Advantage is klein maar uiterst sterk. Hotels en fitnessstudio’s vinden deze zonnebank vaak interessant.
  • De Stand-up laat u zonnen in verticale dimensies. Het genot van het zonnen in combinatie met de uitstraling maakt dit tot een topper.
  • De Classic modellen hebben een uiterst herkenbaar karakteristieke design.
  • De Ambition is voor de beginners onder ons. Het design met een sterrenopdruk is absoluut buitengewoon. Het is een zeer bijzondere serie en de power ervan is enorm.

Advies om te zonnen

Nog steeds denken veel mensen ten onrechte dat kunstmatige UV-straling slecht zou zijn voor de gezondheid, maar mits u gaat “zonnen” op een verantwoorde manier is er absoluut geen enkel gevaar. Zo maar ineens onvoorbereid gaan zonnen op een zonnebank is niet aan te raden.

Make-up en bepaalde medicijnen kunnen van invloed zijn op het uiteindelijke resultaat en op de gevoeligheid van de huid, dus controleer dit zelf vooraf. Voorbruinen voordat u op vakantie gaat, is aan te raden want zo wordt de huid voorbereid op de zon.