Australian Gold Zonnebankcrèmes kopen?

Wist je dat een droge huid UV-licht reflecteert en dat je daardoor veel minder snel bruint? Bovendien is het verstandig om tijdens het zonnen je huid goed te beschermen.

Gebruik daarom een Australian gold lotion. De beste zonnebrandcreme die te verkrijgen. Australian Gold is te koop bij iedere serieuze zonnestudio, wat alles behalve raar is.

Zij weten als geen ander wat het beste is voor hun klanten en bieden dat daarom graag aan. De zonnestudio eigenaren willen hun klanten graag zien terugkomen. En als zij amateuristische spullen verkopen dan is het gauw afgelopen.

Nog niet overtuigd? De voordelen onder elkaar

  • Je bruint sneller
  • Je krijgt een donkerder kleur
  • Je bruine kleur blijft langer
  • Je bruiningsresultaat verbetert met maar liefst 40 %
  • Het vochtgehalte van je huid blijft op peil
  • Australian Gold lotions gaan fijne lijntjes en rimpeltjes tegen
  • De vele hoogwaardige ingrediënten verbeteren de kwaliteit van je huid
  • Je hebt maar 15 ml per keer nodig voor een prachtige bruine kleur en een perfect verzorgde huid.

Redenen genoeg dus om één van de lotions van Australian Gold te gebruiken.

Geschiedenis van Australian Gold

De lotions van Australian Gold zijn allemaal geformuleerd met zeer innovatieve bestanddelen die de conditie van de huid optimaliseren en beschermen. Het merk is ontstaan in 1985 in Indianapolis, Indiana, Amerika.

Ze zijn het grootste en meest erkende bruinings lotions merk in de wereld. Australian Gold wordt verkocht in meer dan 50 landen wereldwijd. Het merk wordt universeel herkend door de Sydney mascotte, de koalabeer.

ustralian Gold biedt maarliefst meer dan 100 tanning producten. Zo zijn er de bekende indoor tanning lotions, maar ook speciale outdoor lotions met verschillende SPF. Veel lotions zorgen voor een gezonde bruine kleur en een goede verzorging van de huid.

Zonliefhebbers kiezen Australian Gold

Klinkt dit te veel als een verkooppraatje? Dan moet je de ruim 3300 positieve beoordelingen op de feedbackcompany van de officiele Australian Gold Shop bekijken. Een paar mensen kunnen nog liegen, maar 3300? Dat zijn er echt te veel.

Nee, het is simpel:

Wil jij mooi egaal bruin worden? Zonder het risico te lopen dat je rood wordt – waarmee je jouw huid misschien wel huidkanker aandoet? Kies dan voor Australian Gold. Kost inderdaad iets meer dan de normale zonnebrandcreme die je in de Kruidvat of Etos vindt, maar een mooie huid die nog lang meegaat is je wel een paar centen waard, toch?

Bescherming tegen UVA én UVB

De producten van Australian Gold beschermen niet alleen tegen UVB maar ook UVA. Bijkomende voordelen zijn dat de lotion niet plakt. Waterproof is en geen witte vlekken achterlaat. Op internet kan je bijna geen slechte ervaringen vinden over deze producten. Dat is ook niet zo gek, want niet voor niets is Australian Gold al vele jaren lang de absolute nummer 1 ter wereld op het gebied van indoor en outdoor tanning lotions.